Σελίδες

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Μπριζόλες λεμονάτες στην κατσαρόλα


Μπριζόλες λεμονάτες στην κατσαρόλα





  • ΥΛΙΚΑ

  • 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • ρίγανη
  • αλάτι - πιπέρι
  • λάδι
  • χυμό 2 λεμονιών



  • Εκτέλεση



    1. Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.
    2. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να παρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.
    3. Προσθέτουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.
    4. Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους είναι έτοιμες και προσθέτουμε το λεμόνι.
    5. Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου