Παγωτό παρφαί σοκολάτας
Ένα πραγματικά παρφαί παγωτό!!!
Συστατικά
- 1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμ.
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ
- 1 ολόκληρη σοκολάτα κουβερτούρα Παυλίδης
- 2 βανίλλιες
- σταγόνες σοκολάτας ή κάντιτα
Οδηγίες
- Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ.
- Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο, τις βανίλλιες και τέλος την κουβερτούρα, αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων, και ανακατεύουμε.
- Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.
- Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος και σταγόνες σοκολάτας ή κάντιτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Φτιάχτε την, δεν θα απογοητευτείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου