ΠΙΤΣΑ ΣΟΥΦΛΕ
Υλικά
Ατομα: 4-6
Χρόνος προετοιμασίας: 20'
Χρόνος ψησίματος: 25'
|
Εκτέλεση
Αλείψτε τις φέτες ψωμιού με ελάχιστο βούτυρο κι από τις δύο πλευρές και καλύψτε μ' αυτές τον πάτο ενός πυρέξ.
Σκεπάστε τις φέτες με το ζαμπόν και βάλτε επάνω σ' αυτό το μπέικον εδώ κι εκεί.
Καλύψτε την επιφάνεια με τα τριμμένα τυριά. Στο στάδιο αυτό, μπορείτε να διατηρήσετε την πίτσα, κλεισμένη ερμητικά με πλαστική μεμβράνη, στην κατάψυξη.
Όταν πρόκειται να την ψήσετε, αραδιάστε στην επιφάνεια τις πιπεριές και τις ρόδες ντομάτας και πασπαλίστε τις με λίγο πιπέρι και λίγη ρίγανη.
Χτυπήστε τ' αυγά με το γάλα και ρίξτε το μίγμα κουταλιές, κουταλιές επάνω στην πίτσα.
Αφήστε τη να σταθεί λίγο να το πιεί και ψήστε τη σε φούρνο 200 βαθμών Κελσίου, επί 20'-25'.
Σερβίρετέ την αμέσως.
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου