Σελίδες

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Chocolate Frosting ή κρέμα γκανάς για cupcakes


Chocolate Frosting ή κρέμα γκανάς για cupcakes






250 γρ. κουβερτούρα
220 γρ. κρέμα γάλακτος
40 γρ βούτυρο

Τεμαχίζετε τη κουβερτούρα, τη βάζετε σε μεταλλικό μπώλ  και προσθέτετε  το βούτυρο σε κομματάκια                      .

Ζεσταίνετε τη κρέμα γάλακτος σε μέτρια φωτιά μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει (90΄C) και τη ρίχνετε στη σοκολάτα. Αφήστε λίγα δευτερόλεπτα.να σταθεί και μετά ανακατεύετε  γρήγορα με σπάτουλα να λειώσει καλά η σοκολάτα. Αφήστε μέχρι  να κρυώσει εντελώς και να αρχίζει να πήζε, ανακατεύοντας κατα διαστήματα. 

Χτυπήστε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα για λίγο μέχρι να ανοίξει λίγο το χρώμα και να γίνει μια στιλπνή κρέμα. Μην το χτυπήσετε παρα πολύ, γιατί θα γίνει μούς.
Γαρνίρετε αμέσως τα Cup cakes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου